Advies en training op maat

Hebt u specifieke wensen, of behoefte aan advies dat toegespitst is op uw eigen projecten? In overleg met ons cursusteam kunt u een cursus op maat samenstellen. Wij komen graag naar u, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze cursusruimten. Wilt u de precieze mogelijkheden van onderstaande trainingen bespreken, vul dan het contactformulier in of bel naar 073 690 16 22.

Maatcursus
Hebt u specifieke wensen, of behoefte aan advies dat toegespitst is op uw eigen projecten? In overleg met ons cursusteam kunt u een cursus op maat samenstellen. Wij komen graag naar u, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze cursusruimten. U kunt zelf aangeven over welke onderwerpen u meer wilt weten. We kunnen ingaan op specifieke vragen en eisen die uw bureau stelt. Ook kunnen we ons richten op knelpunten die u tijdens uw werk tegenkomt. We kunnen in de maatcursus natuurlijk uw eigen projecten als ‘lesmateriaal’ gebruiken.
 
Advies
Ook consultancy maakt onderdeel uit van onze dienstverlening. Denk hierbij aan BIM praktijkbegeleiding, hulp bij de juiste toepassing van uw 3D BIM werkmethode, projectleiding of ondersteuning bij de tekenproductie.
 
Online training
Een online kennisinjectie is een erg intensieve manier van kennisoverdracht: praktisch en to the point. We communiceren via een internetverbinding en kunnen op elkaars schermen meekijken. U kunt zelf het aantal deelnemers bepalen. U betaalt niet per cursist, maar per sessie van 1,5 uur. We bieden de kennisinjectie aan tegen een scherp tarief!

Neem contact op met de afdeling Verkoop, via 073 690 16 22 of verkoop@bouwconnect.nl.