BCB Pro en ASD voor Revit
     
Cursusleider   Arend Kooring
Inhoud    In de BCB Pro met ASD voor Revit training leert u omgaan met het handige gereedschap dat ASD toevoegt aan het lint met Revitfuncties. Ook ontdekt u de vele voordelen van de integratie van de BCB Pro. ASD en de BouwConnect Bibliotheek ondersteunen de Nederlandse Revit standaard (NLRS).
Kennisniveau   Basiskennis van Revit vereist
Duur   1 dag
Kosten   € 395,-

Omschrijving 

In de training leert u hoe de BCB Pro en ASD het werken met Revit eenvoudiger en overzichtelijker maken. Met ASD-Navigator kunt u snel een projectstructuur opstellen en gemakkelijk navigeren tussen de bestaande, aangepaste en nieuwe toestand van het project. Navigator maakt optimaal gebruik van de viewtemplates van Revit. U leert hoe u met ASD-invalshoek snel schakelt tussen verschillende fasen van een project en hoe u de weergave van views inregelt op een afdrukblad. Vervolgens gaan we aan de slag met de BouwConnect Bibliotheek Pro. De BCB Pro levert een zeer grote hoeveelheid configurabele bouwdelen (BIM objecten). Met wizards voor wanden, vloeren, daken en kozijnen, maakt u snel de benodigde families. Ook leert u hoe de BCB Pro ondersteuning biedt bij het 2D-detailleren, met 2D-export van bouwdelen en vrij te tekenen materialen. Revit is een intelligent BIM-pakket met ontzettend veel mogelijkheden. De toevoeging van ASD voor Revit maakt deze functionaliteit toegankelijker en voegt handig gereedschap toe aan het lint met Revit functies. Daarbij wordt de BouwConnect Bibliotheek Pro via ASD volledig in Revit geïntegreerd.


Er zijn op dit moment geen cursussen gepland. Als u interesse heeft in deze cursus, kunt u contact opnemen via verkoop@tweesnoeken.nl.